fbnoscrpt Ochrana osobních údajů | Desvo

Ochrana osobních údajů

Desvo se zavazuje chránit vaše soukromí a osobní údaje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, a dalšími souvisejícími právními předpisy. V tomto prohlášení jsou uvedeny všechny informace a opatření, která používáme pro ochranu osobních údajů uživatelů našich webových stránek.

Přístupem a užitím stránek desvo.cz vyjadřujete svůj souhlas s postupy získávání a použití informací, které jsou v tomto prohlášení popsány.

Získávání informací

Při registraci od Vás můžeme požadovat osobní údaje jako jméno a příjmení, email nebo telefon. Tyto informace nám nemusíte sdělovat, bez nich vám ale nebudeme schopni poskytnout některé naše služby.

Využívání informací

Údaje získané od vás používáme pro dodání Vámi objednaného zboží a pro elektronické zasílání zajímavých informací.

Vaše údaje jsou u nás v bezpečí

Zavazujeme se zajistit bezpečnost vašich osobních údajů a zamezit jejich neoprávěnému shromaždování nebo jinému zneužívání. Plně dodržujeme všechna zákonná pravidla upravující nakládání s těmito daty.

#desvo
Sdílejte s námi a inspirujte své přátele
Zobrazit sdílené fotografie
Nákupní košík

Váš nákupní košík je zatím prázdný...

Celkem v košíku 0 položky za 0Kč

Přihlásit se k odběru novinek



Zavřít

Upozornění pro zákazníky
U objednávek přijatých od 5. prosince již nebudeme schopni garantovat doručení do Vánoc, můžete nás kontaktovat pro bližší informace na Facebook Messenger nebo emailem info@desvo.cz

Děkujeme za pochopení
S pozdravem
Tým Desvo.cz


Zavřít